Info

Tapahtumasta

Botnia MTB-Juoksu-Duathlon on kuntotapahtuma missä pyöräillään, juostaan tai yhdistetään molempia. Reitti kulkee mukavia maastoreittejä pitkin. Paikkana on Vöyri, Norrvalla ja päivämäärä 16.9.2017.

Botnia MTB

Botnia MTB on maastopyöräily Norrvallan, Kimon, Komossan ja Vöyrin maastossa. Reitti kulkee hiihtolatua, metsäautoteitä, yleisiä teitä ja luontopolkuja pitkin, eikä ole teknisesti kovin vaikea. Valittavana on kaksi matkaa, vaativampi 69 km tai helpompi ja lyhyempi 30 km

Botniajuoksu

Reitti kulkee polkuja, sorateitä ja metsäautoteitä pitkin vaihtelevassa ja luonnonkauniissa maisemissa. Valittavana on 9, 16 tai 25 km (16+9) tai alle 14 vuotiaille (synt. 2003- ) on oma hauska 5km:n maastorata.
Pisin matka, 25 km, on myös osa Botniatriplaa, jossa ikäraja on 17 vuotta (synt. 2000 tai ennen). Juomapisteitä löytyy radan varrelta noin 3-4 km välein. Juomapisteeltä löydät urheilujuomaa ja vettä. Joillakin juomapisteillä on myös tarjolla suolakurkkua, suolaa, rusinoita, suklaata ja kahvia. Iskulauseemme on ”Luonnossamme – terveytesi puolesta”.

Botnia-Duathlon

Pyöräilet ensin Botnia-MTB reitin 30 km matkan jonka jälkeen juokset Botnia-juoksun 16 km reitin.

Lähtö ja Maali

Lähtö ja maali sijaitsee Vöyrin Norrvallassa. Ensimmäinen lähtö on 10:00, (MTB ja Duathlon). Juoksijat lähtevät matkaan klo 11:00. Maalintulon jälkeen odottaa mitali, suihku, sauna ja mahd. uinti, kunniakirja sekä pyöräiljöille ja duathlonisteille maukas lounas Elsan Kökissä.
(Juoksijat ovat tervetulleita ostamaan tämän lounaan hintaan 9,-)

Huoltopisteet

Reittien varrelta löytyy huoltopisteitä tasaisen väliin. Huoltopisteet tarjoavat urheilujuomaa, vettä, suolakurkkuja, suolaa, rusinaa, suklaa ja jossain jopa kahvia.

Turvallisuus

Kaikkien pyöräilijöiden on käytettävä pyöräilykypärää!
Yleisillä teillä käytetään normaaleja liikennesääntöjä! Pyöräilijät ajavat oikealla kaistalla, juoksijat juoksevat vasemmalla kaistalla.

Pyörähuolto ja ensiapu

Lähtö/maalialueelta löytyy pyörähuolto. Punainen risti tarjoaa ensiapua muutamilla huoltopisteellä, sekä lähtö/maalialueella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu netin kautta; botnialopet.fi tai botniamtb.fi

Lähtönumerot y.m.

Osallistujakuori, josta löytyy lähtönumerot, infoa, ruokalippu y.m. annetaan Norrvallan aulassa tapahtumapäivänä klo 08:00 – 10:00.

Palkinnot

Pääsarjojen (25 km juoksu naiset ja miehet, 69 km MTB naiset ja miehet ja Duathlon naiset ja miehet) kolmelle ensimmäiselle annetaan lahjakortteja, 150/100/50. Hienoja tavarapalkintoja arvotaan myös kaikkien osallistujien kesken.

Lisäinformaatio

Jos sinulla on kysyttävää > lähetä viestisi osoitteeseen; info(at)botnialopet.fi tai vieraskirjaamme.